Hanko Regatta spa – Kylpyläkokemus Suomen Etelässä

Mulle itselleni nykyään spat ja kylpylät on paikkoja, missä pysähdyn hengähtämään ja nauttimaan. Bongattiin netistä Hanko Regatta spa sekä hotelli johon löytyi myös edullisesti yhden yön majoituspaketteja sisältäen pääsyn spahan.

Maaliskuussa nokkamme starttasi kohti Etelää Tampereelta ja päästyämme perille Hankoon parkkeerasimme automme ja suuntasimme hotellin respaan. Hotellin asiakkaille oli osoitettu oma hiekkaparkkipaikka, mutta Hangossa yleensäkkään ei parkkeeraus maksa, joten auton pystyi jättämään sinne mihin pystyi helposti.

Respassa saimme huonekorttimme sekä ohjeet spahan pääsyyn. Kylpylään oli hotellin asiakkaille päivärannekkeita, jotka sai hotellin respasta. Visiittiimme kuului yksi käynti spassa. Spa rakennus sijaitsi enemmän rannan tuntumassa kun taas hotelli oli vanhassa kivikerrostalossa.

oplus_32

Meidän huoneemme löytyi toisesta kerroksesta ja se sisälsi pienen keittiön mikroineen ja jääkaappeineen. Tämä oli kätevä, sillä saimme välipalat mahtumaan kaappiin. Myös esimerkiksi valmisruokalounaita olisi tällaisessa huoneessa helppo nauttia.

Huoneemme oli muutenkin tilava ja huoneessa oli super kivat ikkunalaudat. Päätimme ensitöiksemme suunnata ulkoilulle, sillä keli oli mainio. Päätimme jättää span lähtöpäivään, sillä se päivä olisi huonompi sään puolesta.

Kierreltyämme mukavan lenkin ulkona, ryhdyimme valmistautumaan illalliselle. Meillä oli varattuna hotellin alakerran brasserie ravintolasta pöytä. Ihanaa kun ei tarvinnut lähteä ulos hotellirakennuksesta päästäkseen syömään. Tilasimme alkuruoan puoliksi ja pääruat. Jälkkäriksi olimme ostaneet hotellihuoneeseen karkkia. Illallinen oli oikein onnistunut ja ruoka oli hyvää. Ravintolan tunnelmakin oli juuri sopivan hämyinen.

Ilta vietettiinkin karkkipussit kourassa sarjoja katsellen.

oplus_32

Aamulla suuntasimme aamiaiselle ravintolaan, jossa edellispäivänä illallistimme. Plussana erittäin hyvällä aamupalalla oli myös se, että tarjoiluun kuului lasillinen kuohuvaa/asiakas.

oplus_32

Tuli aika luovuttaa hotellihuone ja siirtyä spahan. Spa osoittautui oikein kivaksi elämykseksi. Selkeästi paikalliset kävivär Hanko Regatta spassa ihan vain uimassakin, sillä spa sisälsi n. 25m pituisen altaan ja tarjolla oli esimerkiksi vesijuoksuvöitä. Alueeseen kuului myös terapia-allas poreineen sekä höyrysauna. Naisten ja miesten suihkujen puolella oli normisaunat ja yleisellä allasosastolla oli vielä infrapunasauna ja pieni kylmävesiallas. Patioalueeseen oli panostettu ja kylpylän respasta pystyi tilaamaan juomia patioalueelle. Kylpylän itsensä hintaan kuului tee ja vesi.

oplus_32
oplus_32
oplus_32

Käytimme spassa aikaa parisen tuntia ja olo oli kyllä levollinen tämän jälkeen. Suuntasimme auton nokan kohti kotia taskussa mukava viikonloppu Hangossa.

oplus_32

2 Replies to “Hanko Regatta spa – Kylpyläkokemus Suomen Etelässä”

  1. Suosittelen käymään myös siellä oli mukava kokemus! 🙂

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.

Design a site like this with WordPress.com
Aloitus